44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
|
Niespodzianka
![]() |
|
|
....i nadszedł czas na moją refleksję...cz3
Z tego miejsca pragnę podziękować za prezenty. Bardzo przydatne dodatki krawieckie:nici,zatrzaski,klamerki czy nawet miarkę krawiecką oraz uwaga: kamizelkę odblaskową z logo firmy. Powiem Wam, że odwiedziłem 2 siedziby Polimexu i nabyłem tam trochę dodatków, z czego się bardzo cieszę,gdyż w moim mieście pasmanteriesą dość ubogo w pełną game kolorystyki. Jedynym małym minusemPolimexu jest to,że nie można kupić tkaniny na małe mb tylko na bele. Szkoda,bo widzisz upragniony kupon i dotykasz go i chcesz to mieć. W wyobraźni wiesz co z tego powstanie,a tu nici z zakupu. Mam nadzieję,że firma pomysli o takiej sprzedaży. Razem ze Stefcią pani w recepcji przekazaliśmy od nas zlotu ekrawiectwo.net podziękowania oraz poprosilismy przekazać podziękowanie osobie,która dała nam gifty. Nie mam bladego pojecia czy to uczyniła? Dlatego z tego miejsca Firmie Polimex dziekuję. Pozdrawiam Artur .......................................................................................................... .........................................................
Chciałbym również podziękować za świetny i przydatny gadżet jaki firma Natcam Nam podarowała. Jest nim (popatrzcie na mój avatar) Nie powiem więcej o nim niech Was ciekawość zje Gorąco pozdrawiam Prezesów Pozdrawiam Artur --- Ostatnio edytowane 2012-05-20 11:42:05 przez Susanna --- ________________________________________________________
Artur
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Tak ,ja przyglądałam się cóż to moze być .Cza było być ,ale nie każdemu było dane zaszczycic swą obecnością niestety
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Pozwoliłam sobie nieco zmniejszyć tło z Polimexu bo forum się rozjechało ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
... właśnie ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Pozostaje mi tylko czekać na następne spotkanie ...
Stara Gwardia
![]() |
|
|
ja też nie mogę się doczekać ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Zdjęcia z drugiego dnia -> KLIK ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
|
..ach och ech... fotograf ze mnie marny i mamy kolejną pamiątkę-fotki ________________________________________________________
Artur
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Witam jestem nową osobą, która przez przypadek was znalazła
Moje pytanko czy coś planujecie na rok 2013? bo 2012 to już chyba zamknięty na wszelkie wyjazdy? Chętnie przyłączę się do was, bowiem jestem absolwentką włókiennictwa i lubię szyć.... Pozdrawiam i liczę, że zwiąże się z wami na zawsze madzik32 |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Pewnie wiosną 2013 roku coś będzie. ________________________________________________________
44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
.........................................................