44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Haha!! Ja też wszystkim strasznie dziękuję! Całej załodze Strimy za wspaniałe warsztaty a forumkom za najlepsze z możliwych towarzystwo.
Ja też wróciłam już do codziennego życia Och jaka zmeczona jestem :P ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
a ja jeszcze dopisze że tak mi dobrze z Wami było , że ledwo zdążyłam na transport do domu- dosłownie 3 min przed odjazdem ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah to było mistrzostwo! Ledwo się nam udało Dolores czuję się podobnie - bateryjki naładowane, mam więcej energii do działania. Taki weekend powinniśmy powtarzać co jakiś czas ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Nie da się ukryć że weekend był nie tylko owocny w wiedzę ,nowe znajomości i inne atrakcje Niesamowite ,że 13 różnych osób, tak się ze sobą błyskawicznie zżyło . Dzięki wszystkim za dobą zabawę^^. A Ekipie Strimy za rewelacyjne warsztaty, i wspaniałe przyjęcie-oraz wyrozumiałość. Na więcej na razie nie mam siły -idę po lody...... K. ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Powoli wracam do życia... Cudnie było, nadspodziewanie fajnie i owocnie! Dziękuję wszystkim jeszcze raz za bycie takimi, jakimi jesteście! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja też powoli dochodzę do siebie.
Do domku dotarłam na drugą w nocy,kawał drogi, ale warto było, te 2 dni na zawsze pozostaną w pamięci. Dziękuję wszystkim za wszystko co uczynili aby ten zlot upłyną w takiej miłej atmosferze. Ekipie Strimy za podzielenie się z nami swoją wiedzą , no i za czas który nam poświęcili. Dziewczyny! Niespodzianko! wszyscy jesteście NIESAMOWICI!!!!!! PS. Stefcia, powinnaś zmienić swojego nicka, na; Szalona Stefa; |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
oficjalnie wszyscy ze zlotu sie rozjechali- siedze w autobusie i pisze z komorki.
zajefajnie bylo 13tka spotkala sie 13tego jak wszyscy wyszli szukalismy z Niespodzanka date na zlot wymslilam zlot na Swieto Techniki w Poznaniu jesienia. Odwiedzilismy dzis Strime i P. Liliana swierdzila ze moznaby bylo bo to otwarta impra dla wszystkich Dobra pozno uest spadam stefa p.s. mam zdjecia Piotrkowskiej:P ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Uff, zalogowałam się po raz pierwszy jako Koma!
A więc - było SUPER!!! Dzięki Wam bardzo, bo o fajnych, naturalnych, ze wspólnym hobby ludzi trudno natym świecie, nie mówiąc już że trudno w ogóle o ludzi fajnych i natural nych ... Dziękuję również dziewczynom- Kasi i Ani za pomoc przy konstrukcji. Bez was w życiu swoim nie skończyłabym tej konstrukcji. Mam głęboki uraz do geometrii konstrukcyjnej - mieliśmy okropnych wykładowców, u których nikt nigdy nie zdawał i ludzie po parę lat pod rząd powtarzali egzaminy Oprócz tego ja metodą małpki nic nie rozumiem, mnie to trzeba tłumaczyć poglądowo LOverlocka sobie RACZEJ - po pierwszych moich próbach nie kupię, bo zabiorą mi prawko na maszynę do szycia Tunikę zabrałam do domu do poprawki, po dłuższych medytacjach pewno uda mi się uratować conieco, opowiem wszystko na blogu i zamieszczę Wielkie dzięki ekipie Strimy za fajnie urządzone warsztaty no, i przy okazji... za smaczny, marchewkowo - ryżowy catering w szczególe. Dzięki, że pamiętaliście o mnie. No i reszcie grupy, bo nie grymasiła Myślałam tudzież o shoppingu, bo z Warszawy do Łodzi rzut beretem, muszę się, jak pisałyście kiedys wybrać. W Warszawie wszystko jest strasznie drogie, już rozmawialiśmy z Panem Andrzejem- tu są zdziercze ceny, już to dawno zauważyłam. Możemy sie nawet na forum umówic kiedyś. Za Izabelinem czy do Łodzi - czasowo dla mie to ta sama droga. Zwierzaki były nadspodziewanie grzeczne Podam adres swojego bloga jak mi sie uda go uruchomić bo będą to moje pierwsze wpisy O czymś zapomniałam? Brawa dla wszystkich! PS. Krawiecka Wikia jest dla was - gdyby nawet Magda zrezygnowała z hołubienia nas tutaj to akcja Wikii - czyli małej Wikipedii hobbystycznej jest free forever, musiałaby chyba spaść asteroida żeby to załamać - zostało to zorganizowane gwoli upowszechniania wiedzy. Zalogować trzeba się jak się chce - bo inaczej wyskakuje adres IP komputera, więc wygodniej to zrobic. No i edytować, czyli pisać artykuły. Jest to pomyslane jako no commerce, ludzie na forum chcieli więc powstała, z myślą o tym, że fani szycia będą to tworzyli. Pozdr http://pl.krawiectwo.wikia.com ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Zakręcona jestem i zapomniałam Wam podziękować za prezent - baaaaaardzo dziękuję. Zaskoczyliście mnie! Miło mi było.
Super się bawiłam i cieszę się że Wy też ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Stefa ,czyli zloty 2 razy do roku-REWELACYJNY POMYSŁ Mnie już smutno bez was ,po tym dwudniowym gwarze ,siedziałam w pracowni taka SAMOTNA dzisiaj^^ A zdjęcia można będzie zatytułować : Ali Niespodzianka i 12 Rozbójników...... ________________________________________________________
|
44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook