|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
|
A najważniejsze, że będzie
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Tak, półka a właściwie półki są w trakcie robienia. Zamówiliśmy półeczki w stolarni, szybko się uwinęli, ślubny pomalował wszystko bejcą i dziś będzie wielkie wiercenie. Ale zanim ślubny zamontuje półki to musi położyć tapetę na ścianę bo gładź pękła w jednym miejscu i nie fajnie to wygląda. O zawsze to jakaś nowość w starym pomieszczeniu Makosza a żebyś wiedziała - przynajmniej nie chomikujesz tkanin i nie zawalasz sobie mieszkania kuponami. To wcale złe nie jest. Podczas przeprowadzki do nowej szafy muszę pozbyć się wszystkiego w czym nie chodzę bo potem wisi to miesiącami i latami i niepotrzebnie zajmuje miejsce. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O! I to mi się idzie podobać! Nie ma to, jak nabranie dystansu... Na pewno będzie ślicznie! W końcu lamówkę do sukienki mąż wybrał dobrze, prawda? Jak sama pisałaś - życie weryfikuje zamierzenia, ale to nie znaczy, że od razu musi być źle Nawet, jeśli będzie troszkę inaczej, niż sobie wymyśliłaś, to przyzwyczaisz się szybko. Szczególnie teraz, kiedy masz na głowie (i nie tylko) tyle o wiele ważniejszych rzeczy Za jakiś czas ciut się przybrudzi i nie będziesz już w ogóle zauważała różnicy, aż Stanisław zacznie przyprowadzać dziewczyny i nadejdzie czas na nowe meble... Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Zbychu lamówkę owszem sam wybrał ale miał do wyboru AZ 2 kolory: zieloną lub żółtą a tych odcieni płyt było... od groma ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Bezczelnie pochwalę się półkami na książki - dzieło rąk Ślubnego. Na tapetę uparłam się ponieważ gładź na ścianie ma pęknięcie a poza tym chciałam coś zmienić w wyglądzie pokoju PS. Niestety nie było szans, żeby wszystkie nasze książki zmieściły się na tych kilku półeczkach. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Fajnie to wygląda I nie dziwię się, że się wszystkie książki nie mieszczą. Ja moje półki upychałam na maksa, wciskając książki aż po sam sufit. Dalej się nie dało XD ________________________________________________________
|
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No byłoby dziwne, gdyby się zmieściły! Widzę, że macie stylowe wnętrza! To jest to zachodnie skrzydło, czy baszta południowa? A ta Smiena 8M na półce to działająca??? Toż to zabytek! Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Stylowo, podoba mi się.
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Półki pierwsza klasa - gratulacje dla Ślubnego, a i tapeta przyciąga wzrok (ja uwielbiam takie "zamkowe" wzory, choć w domu wszystkie ściany białe ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Dziękuję, dziękuję - przekażę graty Ślubnemu Zbychu to baszta południowa Smiena chyba działa ale głowy nie dam. Mamy dwie takie w twardym etui. Póki co robią za ozdobniki ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook