29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
No to takie coś wymodziłam i zobaczymy - kolejne rudzielce ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Rudzielec wymiata! ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Przepiękne, tak super wypieszczone, macie talent dziewczyno! Super, brawo!!! ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
hehe jak w wojsku Gratulacje wygranej! Trochę mnie to zszywanie do kupy przeraża... No nic trza spróbować. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Trauta ma rację, Mmstycha. Super!
Czy to ta "babcina" torba? |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Mmstycha, dzięki, gdyby nie Ty, to nie wiedziałabym, że wygrałam --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 18:20:51 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Tak Iwi, to ma być ta Trauta -no to się przynajmniej do czegoś przydałam Niteczka mi też się te rudzielce spodobały, całkiem fajny kolorek --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 21:07:58 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Uszyłam Nie wiedziałam, że to tyle energii pochłania Trauta, ja to Ci chyba tą niespodziankę popsułam --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 22:05:36 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Orzesz Ty szybka jesteś, super, nie pokazuję mojemu synowi, bo on lubi wszystko co w moro ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Mój przyniósł swoje zapasy (do zszywania zszywaczami ________________________________________________________
29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook