|
Świeżynek
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Dziś przyszła moja pierwsza maszyna, z niecierpliwością czekałam na tę chwilę by móc z czystym sumieniem zarejestrować się na forum Jest to konkretnie Łucznik; postanowiłam dać mu szansę pomimo niekorzystnych opinii o młodszej generacji tych maszyn. Jak na pierwsze wrażenie to jestem dość zadowolona, nie sprawia ona wrażenia "plastikowego szmelcu". Ale wszystko wyjdzie w praniu. Najpierw przede mną duuuużo nauki zanim ocenię jej możliwości bardziej obiektywnie. Jestem z Wrocławia (podaje na wypadek, gdyby ktoś mieszkał w moim mieście i chciał np wspomóc mnie jakimiś wykrojami lub poradami) Z pewnością będę zadawać Wam mnóstwo pytań bo jestem głodna wiedzy Do usłyszenia, pozdrawiam gorąco. |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Witam jako pierwsza w imieniu wszystkich forumowiczów.
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Witam jako pierwsza w imieniu wszystkich forumowiczów.
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Witaj i baw się dobrze ze swoim nabytkiem
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Witaj!!!
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Witaj!
Lubimy ludzi głodnych wiedzy :] Mam a=nadzieję, że forum rozwieje Twoje wszelkie problemy. No i gratuluję nowego nabytku - wiem jakie to miłe uczucie i jak nowy sprzęcik potrafi dać człowiekowi "kopa" ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Witam serdecznie wszystkie zakochane w krawiectwie
Znalazłam forum przez przypadek i cieszę się niezmiernie, że jest tak wiele młodych osób które chcą uczyć się tej pięknej choć trudnej profesji.... Krawiectwo jest moją pasją od kiedy wypowiedziałam pierwsze słowo ...moja pasja przerodziła się w profesję a później w sposób na życie. Jestem nauczycielem zawodu krawiectwa. Miałam to wielkie szczęście, że udało mi się skończyć szkołę kroju i szycia również we Włoszech... Piszę o tym wszystkim, żeby zachęcić wszystkie "nowicjuszki" i nie tylko do kontaktu. To forum może być świetnym sposobem na wymianę informacji i porady których chętnie udzielę..., pozdrawiam wszystkich serdecznie i nie bójcie się pytać o wszystko związane z konstrukcją i szyciem.... |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Witaj cate!
Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś bo im więcej mistrzów krawiectwa tym dla nas lepiej ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
..Służę radą i pomocą... nie bójcie się pytać nawet jak pytania wydają się wam banalne... kto pyta nie błądzi..
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Witam Biało-czarną i Cate72 ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook