|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Czy na forum jest ktoś, oprócz Yadiry, z Poznania? Jakaś taka samotna szyciowo w tym mieście się czuję ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja jestem 50 km od Poznania. Grodzisk wita
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Poznań-Jeżyce. Witam!
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Moje ukochane miasto Poznań a potem zaraz Kraków
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Jeśłi kogoś jeszcze tam nie ma, to zapraszam do grupy Poznań szyje https://www.facebook.com/groups/poznanszyje/. W najbliższą sobotę w Babki Cafe odbędzie się pierwsze poznańskie spotkanie szyciowe ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wprawdzie moim ukochanym miastem oprócz Wawki jest Szczecin, bo tam mam najcudowniejszą gałąź rodzinki. I znam go prawie tak, jak Warszawę.
Ale w Poznaniu też mam bardzo fajną kuzynkę, która do niedawna mieszkała na osiedlu Rusa (obok Lecha) i kiedy wysiadało się z tramwaju na pętli, to napis na bloku był częściowo przysłonięty przez inny blok i widać było "OSIEDLE USA". Nie znam Poznania za dobrze, bo bywałem tam głównie służbowo na targach, ale kojarzy mi się fajnie. Szyjcie, Dziewczyniska! Szyjcie tak, aż igły się rozżarzą do czerwoności! Najlepszego! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Pierwszą rzeczą którą nasz Zbych szuka po przybyciu do jakiegoś miasta to... jakiś tramwaj. Jest tramwaj - jest OK, teraz można załatwiać resztę spraw. Jestem przekonany, że na naszym kochanym Oberschlesien, czułby się wspaniale. Lini tramwajowych u nas tyle, że w pobliskim mieście musieli "machnąć" tramwaje na niebiesko, żeby ludzie orientowali się, że są już w gościnie u Kraka i jego oryginalnego pupilka smoka. No ale co tu dużo gadać, tramwaje rządzą.
G. --- Ostatnio edytowane 2014-02-09 10:14:38 przez Grześ --- ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
nosz w mordę
a u mnie ni ma ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Metra u nas na pewno nie zbudują, ale linię tramwajową z pewnością i do Ciebie położą. G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
Mamy na śląsku jedno bardzo znane miasto bez tramwai- Gliwice. Po co i dlaczego prezydent usunął tramwaje nie mam pojęcia. W zamian za to Gliwice oferują niecodzienny widok samochodu na torach tramwajowych ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook