47 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Rewelacyjnie wybrnęłaś.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
|
Nie ma to jak mieć zdolną mamę. Świetny pomysł, a wykonanie jak zwykle miodzio. Brawo!!! ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
|
Świeżynek
|
|
mój to chyba byłby dobrze podpity :P ale ja chcę tylko po szwach - bo nie ogarniam pikowania
narazie i tak nie mam na to czasu, może w połowie czerwca usiądę jakoś dopiero... a w Łodzi w Strima Atelier były szkoda, że takie krótkie bo ja bym się chciała więcej poduczyć - no ale pojadę na jakieś inne jeszcze
no patrz - ale jaja
dzięki nie, nie używaliśmy papieru - tylko zszywałyśmy "jak leci" kawałki i ciach je nożem przez środek i doszywać znów i tak w koło Polla Twoje poduchy i narzutka są bomba!!! literki robiłaś zszywając dwa kawałki, przecinając i wywijając?? --- Ostatnio edytowane 2013-05-21 09:19:44 przez karolinka84r --- |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dziewczyny, wszystko piekne. Czy ktoś ma do odsprzedania podwójną dobę? Może wtedy i ja coś takiego sobie uszyję .... ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Yola, mam ten sam problem, a na dodatek do wszystkiego się zabieram jak żaba do jeża. Pomysłów mnóstwo, ale nikt nie chce odsprzedać ekstra godzin ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Może ktoś wreszcie wymyśli " wydłużacz dób" ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Pytanie, czy rzeczywiście byśmy ten czas przeznaczyły na robótki??????????????? ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
|
Taaa... z tą dobą to jest problem...
Uwierzcie mi, że faceci też go mają Robiłem już różne próby - składałem na dwoje, potem na czworo, zakładeczki, zaszeweczki, gumeczki - wszystko na nic... Zawsze wychodziła cholerrrrrnie pognieciona i nie pomagało prasowanie A może by tak spróbować plisowania? Teraz np. robię trzy rzeczy naraz i w przerwach jednej zaglądam do drugiej; robię od 5 rano pilną ilustrację i kiedy farba musi troszkę przeschnąć to zaglądam sobie na forum, a w międzyczasie przez telefon koordynuję działania mojej rodzącej się działalności Ale na co dzień to się tak nie da... Chyba bym dostał kociokwiku Dobrze, że chociaż gotować dzisiaj nie muszę Nie dajmy się, żeby czas nas terroryzował! Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Stara Gwardia
|
|
To ja ________________________________________________________
|
47 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook