Administrator
|
|
Podforum INSTRUKCJE OBSŁUGI - MASZYNY powstało z myślą o użytkownikach, którzy nie posiadają instrukcji obsługi do swoich domowych maszyn, a chcieliby poznać i wykorzystać wszystkie możliwości danej maszyny.
Celem tego podforum jest zebranie i umieszczenie jak największej ilości instrukcji w jednym miejscu, tak aby nie było potrzeby szukania ich w sieci. Moim zamysłem jest stworzenie pewnego rodzaju bazy danych z instrukcjami maszyn do szycia. Każdy nowy wątek jest opisany w następujący sposób: * nazwa maszyny * modele fabryczny W danym wątku zamieszczam także informację z jakiej strony pochodzi instrukcja lub kto był tak miły i podzielił się nią z innymi Większość instrukcji jest zapisanych w formacie pdf. Ewentualnie podaję link do strony z instrukcją. Prośba dla miłych Forumowiczów i Gości odwiedzających forum! Jeśli posiadacie instrukcje do swoich maszyn to proszę prześlijcie je do mnie – zostaną tutaj opublikowane. Pomagajmy sobie wzajemnie Mój adres e-mail: [email protected] Mała rada: Jeśli nie znalazłaś(eś) interesującej Cię instrukcji i masz problem z obsługą swojej maszyny, przeglądnij zamieszczone tutaj instrukcje, gdyż większość maszyn działa w niemal identyczny sposób! A w razie problemów śmiało pisz na forum – postaramy się pomóc Pozdrawiam serdecznie! Susanna PS. Nie ma możliwości komentowania wątków, instrukcje zamieszczam tylko i wyłącznie ja, czyli ADMINISTRATOR forum. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Wątek jest zablokowany.