39 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
posłusznie wrzuciłam jedną poduchę.
Ponaglam, popędzam i pośpieszam do wrzucenia Twoich cudów!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A weź nie mów - tak bym sobie pośmigała na nartach, Wisła raptem 60 km ode mnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja zawsze do Czech jeżdżę, ewentualnie Szklarska Poręba. W tym roku tylko raz byłam więc to zdecydowanie za mało :P
Śnieg właśnie stopniał... coś nie może się ta pogoda zdecydować. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja na Słowację na CHopok
![]() Czasami mają bardzo okazyjne promocje w sieci hoteli Sorea (Jan Sverma lub SNP). Ja też tylko raz byłam w tym roku i się w 100% zgadzam z Tobą, że to nie wystarcza ![]() Ps. z jkiego materiału uszyłaś tą 'liściastą' kosmetyczkę?? --- Ostatnio edytowane 2013-03-30 14:25:50 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hm na Słowacje bym sobie pojechała, no ale do Czech to mamy 2h drogi, więc korzystamy z tego co blisko
![]() Liściasta tkanina jest z Jysk-a, to taka grubsza bawełna z dodatkiem małym poliestru jeżeli dobrze pamiętam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo jakie fajne uszytki ![]() ehh miałam ci ja blisko do Czech i na Słowacje i w Alpy...a teraz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() O no to faktycznie jakaś fajna "miejscówka" była ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakładki do książek
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zabawne! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne!!! Ta żółta mi się najbardziej podoba!! ________________________________________________________
|
39 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.