50 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
będzie i Kasia, super ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Witam,
cały wątek przeczytałam i brzmi zachęcająco. Zapisuję się na listę i jako miejscowa bez noclegu Myślę, że warsztaty z bluzki podstawowej , to dobry pomysł.Jeśli na podstawie swoich wymiarów zrobi się dobrą konstrukcję bluzki podstawowej i rękawa, wtedy można dowolnie modelować na rożne sposoby i z bluzki robi się sukienki wszelkiego rodzaju.Więc jeżeli mogę zasugerować, to bluzka podstawowa i jej modelowanie. Pisałyście o kosztach i materiale, czy mogę się dowiedzieć coś więcej na ten temat ?? Jeśli mogę w czymś pomóc, to proszę pisać. Magnusia czyli Małgoś. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
To jest dobre pytanie, też bym chciała wiedzieć zarówno ile, jak i który materiał mam ze sobą zabrać ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
|
Elapawelec - elapawelec.
Ktoś jeszcze z Lublina się wybiera. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Przez kilka dni mnie tu nie było, a wątek jakże się rozwinął
Ja już wcześniej pisałam, że jestem chętna jechać na zlot, więc dopisuję się do listy: 1. Sus, 2. Klaudia Koty, 3. CZeremcha, 4. Elapawelec, 5. Liczymy na naszą niespodziankę 6. Rudzik, 7. Stefa, 8. na_wybiegu (Renia), 9. Dolores69 (Paula), 10. Sylwia.szyje, 11. Jolcia |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Po szybkiej konsultacji z mężem dostałam pozwolenie na jechanie Jeśli mój złomek się spisze na wyjazd do poznania to jadę autem i mogę kogoś z dolnego śląska zabrać jakie materiały najlepiej zabrać? 1. Sus, 2. Klaudia Koty, 3. CZeremcha, 4. Elapawelec, 5. Liczymy na naszą niespodziankę 6. Rudzik, 7. Stefa, 8. na_wybiegu (Renia), 9. Dolores69 (Paula), 10. Sylwia.szyje, 11. Jolcia 12.wikuniakwl02 (Krysia) ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Głosowanie nt. co chcemy robić podczas wizyty w Strimie.
http://robotkistefci.wordpress.com/2012/07/15/zlot-numero-due-glosowanie/ Koszta zlotu podałam wcześniej - oczywiście na oko, na podstawie pierwszego zlotu. Termin zlotu będzie również głosowany po podaniu terminu Święta techniki. Wtedy będzie można ustalić jakieś terminy do wyboru. Cierpliwości. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
. Sus,
2. Klaudia Koty, 3. CZeremcha, 4. Elapawelec, 5. Liczymy na naszą niespodziankę 6. Rudzik, 7. Stefa, 8. na_wybiegu (Renia), 9. Dolores69 (Paula), 10. Sylwia.szyje, 11. Jolcia 12.wikuniakwl02 (Krysia) 13. kasia197123 |
|
|
Stały Bywalec
|
|
Szwagierka dała się namówić . Sus, 2. Klaudia Koty, 3. CZeremcha, 4. Elapawelec, 5. Liczymy na naszą niespodziankę 6. Rudzik, 7. Stefa, 8. na_wybiegu (Renia), 9. Dolores69 (Paula), 10. Sylwia.szyje, 11. Jolcia 12.wikuniakwl02 (Krysia) 13. kasia197123 14. Agnieszka Jestem za warsztatami. Szczególnie do gustu przypadło mi modelowanie ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Dzień dobry bardzo
Wróciłem z urlopu a tu się dzieje Nadrabiam więc zaległości, widzę że w głosowaniu mamy dwóch zdecydowanych faworytów i pewnie już tak zostanie. Wygląda więc na to że trzeba będzie jakoś jedno z drugim pogodzić. Jednak nie liczcie na to że odpuszczę wam prasowanie Zobaczymy jak nam będzie szło całe spotkanie, mam nadzieję że nauczeni doświadczeniem sprawniej będziemy pracować. Czekamy na was we wrześniu Pozdrawiam Andrew |
50 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Wątek jest zablokowany.

acebook