50 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
heja heja, ale czadowo było..... ja też zmęczona ale pozytywnie naładowana i nakręcona. Jak ostatnio załoga Strimy i my to zgrany duet!!! Serdecznie im dziękuję za gościnność i tę przemiła atmosferę a uczestnikom za udany zlocik. Juz się piszę na kolejny hihi ale najpierw muszę się wyspać i zarobić na zakupy ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
Jestem juz w domku.Było jak,,zwykle" super.Wszystkim wielkie dzięki za te trzy dni.Tak wiele mogłam się od Was dowiedzieć i nauczyć.Jesteście wspaniali ,robicie niesamowite rzeczy,z pasją,która zaraża.Kolejny raz zebrałam przy was mnóstwo inspiracji i pomysłów na kolejne moje szycia. Jeszcze raz dzięki,za wszystkie chwile w tak doborowym towarzystwie.Wszystkiego dobrego.
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Dotarłam do domku Dziękuję Wam za cudownie spędzony czas pełen weny twórczej Niebawem napisze pełne sprawozdanie ze spotu tak aby reszta forum mogła choć trochę poczuć "ducha" naszego spotkania Jestem koszmarnie zmęczona ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja również zmęczona ale naładowana pozytywnymi wibracjami jak ostatnio (z tej metalowej michy Daję sobie 2 tyg na urządzenie swojego szyciowego kącika w sypialni oraz mały przegląd maszyny w Strimie i..... ruszam z szyciem Będę pić, szyć i żyć Bardzo dziękuję Załodze Strimy za olbrzymie chęci i zaangażowanie, a Uczestnikom Zlotu za wspaniałą atmosferę, dzielenie się wiedzą oraz wielachne poczucie humoru Wszyscy jesteście THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ja dotarłam do domu o 22:30. W autokarze nie mogłam usnąć, bo cały czas myślałam o tym co robiliśmy i o tym co bym chciała i jak uszyć
Ja z mojej strony szczególnie chciałam podziękować Arturowi i Kasi za pomoc, cenne wskazówki i cierpliwość Bardzo wszystkim dziękuję za to czadowe spotkanie i za to, że nikt nie dał mi odczuć że jestem tępa Cieszę się, że poznałam Was i ekipę ze Strimy i mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem, jeśli tylko spełnię warunki regulaminu |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Kolejny raz bylo na bogato Super bylo Was zobaczyc, pogadac, posmiac sie. Wielkie podziekownia dla Strimy za goscine i podielenie sie wiedza! Super ze sie wszyscy dogadali i ciagle sie smiali. Do zobaczenia niedlugo! Co na wiosne sie widzimy? Zdjecia sa super! Dziekuje fotografowi za prace, cierpliwosc i koncepcje ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
A właśnie zdjęcia! To ja wrzucę kilka swoich amatorskich
Reszta ocenzurowana |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
A może któras opisze dokładniej co robiłyscie????? na fotkach widac że szyjecie ale co?????????
i czy ktos to prowadził? |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Czeremsze, w imieniu moim i szwagierki mej, Agnieszki Strimie Atelier serdecznie dziękujemy za możliwość szycia na maszynach, na których normalnie nie mamy możliwości szyć, bo mamy swoje wysłużone Łuczniki A pozostałym uczestnikom forum, za miłe rozmowy i w ogóle... za wszystko I nadal jestem w szoku po tym, jak usłyszałam, jaki dźwięk wydaje ta miska :P ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja wreszcie wyspana ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
50 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Wątek jest zablokowany.

acebook