50 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest nas trzy
Wczoraj mówiłam do męża, że zaczynam się denerwować własnie tym, że okażę się najbardziej tępa Czuję stres przed wyjazdem, jak za dawnych czasów przed egzaminem Co do piątku - ja będę w Łodzi ok 11, czy mam iść zostawić rzeczy w hostelu czy spotkamy się od razu w Strimie i o której zaczniecie się schodzić? |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ja się przed egzaminami nie stresuję, bo zawsze jestem przygotowana, a teraz - nie wiem, z czego się przygotować i panikuję!!! ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
spokojnie oddychajcie głęboko zobaczycie będzie wszystko dobrze w razie czego wspólnie dojdziemy do tego co jak ma być ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Wikunia teraz przede mną lekko ponad 300 km drogi. Po drodze zabieram Kasię W każdym razie część forumowiczów już się integruje (powtórnie ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
Ja się też stresuję. Zwłaszcza, że jest to jeden z nielicznych wyjazdów, przy którym nic nie organizuję i nie ogarniam i mam wrażenie totalnego nieprzygotowania! Ale nastawiam się pozytywnie ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
a już grubo spóźniona... stoję na parkingu i tonę meili muszę powysyłać, ale dotrę do strimy ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Zycze Wam baaardzo przyjemnego i owocnego weekendu! I troszeczke zazdroszcze... ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dziewczyny i jak wrażenia po zlocie? ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Ale Wam zazdroszczę i czekam na relacje. Mam nadzieje, że podzielicie się wrażeniami i nowinkami jakie na pewno tam były.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Było super:] ________________________________________________________
|
50 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Wątek jest zablokowany.

acebook