50 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
No to dobrze, Gosiu, przynajmniej nie będę sama! ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
|
Ponawiam ofertę na odstąpienie miejsce w zlocie.
elapawelec |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Cholera ,cała reszta nas zaczyna wyglądać jak studenci na gigancie Temat flizeliny mnie również interesuje-sądzę że tu możemy Anie-Czeremchę pomęczyć Raj po hurtowniach to jest propozycja dla tych co z poza Łodzi raczej są ,no i są zainteresowani tematem- nie jest to obowiązkowe , my przyjeżdżamy wcześnie ,w tym celu,a kto chce może się po prostu przyłączyć albo i nie. Renia szyjemy miętową torbę???? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Elu, to może ja się znów załapię. Miałam wirusa na komputerze, nic nie wiedziałam o waszych ustaleniach. W razie czego mogłam się "szarpnąć" na wyjazd ot tak, bo mam do Łodzi 2 godziny jazdy a już dawno planowałam shopping doping w Mieście Tkaczy... Powiedz tylko, jakie masz te noclegi - sobota niedziela to jasne, ale ten drugi?
Lista by była: Sus - ciasto Klaudia Zloty kot - ciasto Kasia -wino Czeremcha Rudzik - wino Na wybiegu -szarlotka dolores69 Jolcia -wino Sylwia szyje -ciasto Niespodzianka Szklanka anka -murzynek Wikuniakwl02 -wino Magnusia Koma - Stefo, mojego maila miałaś, to ten sam. Napiszcie koniecznie co z noclegami i kiedy - i jak daleko są przygotowania. -zamiast Eli Agnieszka -muffinki Gocha 2606 gosia83 -salatka anusia -karpatka babeczki ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Koma nie lubie sie powtarzac i nie bede.
Nie mam obowiazku "chodzic za Toba". wszystkie podstawowe warunki byly wymienione na poczatku. Nie potrafilas im sprostac, wiec .. Terminy byly i minely. --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 09:15:46 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Słońce, nie mam pojęcia o co ci chodzi - elapawelec odstąpiła miejsce, więc się wpisałam. Kiedy ona miała te noclegi, pytałam, dzieciątko? Mojego maila napiszę ci po raz wtóry na forumowa pocztę, albo na któryś z twoich maili Co do terminów... Eli zapewne też coś wyskoczyło, więc odstępuje - takie jest życie i nikt nic do tego mieć nie może, zle jeśli ten post miał znaczyć że zyczysz sobie zlot w innym terminie niźli moja skromna osoba to napisz o tym a szczerze na forum Z góry mówię że jeśli to przez tą dietę to wyzdrowiałam już i wymagań dodatkowych nie mam. PS1. Maila z zapytaniem o rezerwację Eli wysłałam na maila pt. "stefanika" bo teraz nie mogę znależć tamtego posta. PS2 .Dlaczego "powtarzać"? Do mnie jeszcze nic nie powtórzyłaś... Ojej, drugi zlot też z przygodami - w pierwszym przegapiłąm termin rezerwacji... --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 10:06:39 przez Koma --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Koma nie obraź się ale terminy do kiedy można się zgłaszać, do kiedy należy przesłać swoje dane, przedpłatę itd. były podane. Nie odzywałaś się w ogóle co skutkowało wykluczeniem Cię z listy uczestników. OK rozumiem problemy z kompem ale myślę, że jeśli komuś zależy to da radę podejść do kawiarenki internetowej czy skorzystać z kompa znajomego aby dowiedzieć się co i jak ze zlotem. Kto był na poprzednim zlocie ten raczej ma kontakt do Stefy, która odpowiada za organizuję noclegów i prowadzi główne rozmowy ze Strimą.
Ewa zrezygnowała, Stefa już odwołała w hostelu jej nocleg i tym samym zmniejszyła się ilość osób na zlocie. Nie mam zamiaru "wchodzić w paradę" Stefie, mamy jasny podział obowiązków co kto robi i za co jest odpowiedzialny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Sama pisałam że czasu mi brak a nogi odpadają... i że być może ktośtam zamiast mnie może wejdzie. Chciałam nawet odstąpić swoje miejsce w Strimie...
OK, to oszczędzi mi zatem dodatkowych wydatków, hoteli i hurtowni ci w Łodzi dostatek, a ja jak na złość mam dużo obowiązków i shopping przełoże. Gdyby nie inni zlotowicze, nie podjęłąbym w ogóle walki o terminy , bo czasu niestety i tak nie mam. Chciałam się jedynie spotkać z innymi sympatycznymi uczestnikami zlotu 1, forumowiczami i miłą ekipą w Strimie Już cieszę się zatem na Zlot nr. 3 Żegnam - miło się z wami rozmawiało, stefo, ale nie będę już śledzić tego wątku, więc niniejszym pozdrawiam wszystkich Misia ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Ale o co chodzi????? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Nikt nie wie tak naprawdę. Dzień - a może parę dni przed zbieraniem adresow i potweierdzeń przyjazdu przez Stefę (da mnie osobiście to i tak za wczesnie) a konkretnie 8-08 złapałam wirusa. A że moja praca nie została przez to zakłocona, bo nie jest mi obowiązkowo potrzebny Internet, nogi mi odpadają bo latam jeszcze po różnych (szyciowych Nic, pomyślałam, sama pracowałaś ciężko przy stworzeniu listy rezerwowej Napisałam co prawda, że miejsce 'zlotowe', jak się nie wyrobię może nawet będzie wolne, ale miałam zamiar na imrezę wpaść, dojechać albo cośtam, bo w końcu nie tak łatwo się spotkać później . I co widzę? Po elipawelec miejsce wolne. Komentarz Stefy, miły: " Terminy były, minęły" ... Mówię zatem - wypisz się, koleżanko, bo frustracji nie rozumiem do zlotu miesiąc jeszcze mi kizia choruje coś i latam za nią więc już niczego pewna nie jestm remonty i rodzina w tym pięknym zlotowym momencie pozmieniała terminy przez ileś czasu na głowie będą mi siedzieli więc twoje rezerwacje i owacje mi naprawdę jako chorągiewka...***... No i Stefania i Sus się wlaśnie wypisały --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 17:11:33 przez Koma --- ________________________________________________________
50 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Wątek jest zablokowany.

acebook