166 stron: « < 68 69 70 71 72 73 74 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodniami mam się podzielić? A nosi on rozmiar 29? ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne spodenki!!!Dobrze by było mieć takie w szafie....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
genialne!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uuu widzę ze pisze 34/32 ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To trzeba sobie takie uszyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ta..........gdybym to ja umiała tak jak TY!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Umiesz, umiesz! I to 100 razy lepiej ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Dawno temu uszyta sukienka ze Złotego Kroju. W końcu mam fotki na "żywej bryle". Więcej foto i opis na moim blogu ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-26 11:38:04 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Cudna sukienka,piękna modelka czego chcieć więcej? ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo sympatyczna sukienka!
Mogę pytanie, mogę? Bo przyznam się, że analizuję sukienki i spódnice pod kątem własnego wykorzystania. Opuszczony tył, taki "ogonek", to sprytny wykrój czy też nie walczyłaś już z tym, by był idealnie równy? Bo to może pomysł na kompensatę różnic anatomicznych? Na szczęście każda pupa i ramiona są inne ![]() Fajne zdjęcia - jak z katalogu! ![]() Zajrzałem na blog - dość enigmatycznie, ale chyba o tym napisałaś ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-26 13:46:58 przez Dark --- |
166 stron: « < 68 69 70 71 72 73 74 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.