44 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Aire, znalazłam i przelałam ściąge na papier
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
jeju też bym się z wami wybrała do hurtowni po tkanine bo nie mam na razie nic na tę tunikę :/
Co do ceny cateringu, jakoś przeżyję, może być. Niestety jednak ja raczej nie spożywam mięsa, ale gdyby to był duży kłopot to się poświecę. Ostatnia sprawa: Czy nie mogłabym pojawić się od razu w strimie?? Trochę mi nie na rękę z tym hotelem bo przemieszczam się rowerem. Jeśli chcecie koniecznie pod hotelem to porzucę biedaka gdzieś na pietrynie. :P ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Witam. Jakby ktoś chciał kupić dzianinkę fajną to polecam ztk Teofilów na ulicy Szparagowej
na Pomorskiej przy Placu Wolności jest ciekawy sklepik z tkaninami --- Ostatnio edytowane 2012-05-09 20:56:42 przez dorka75 --- |
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja przyjeżdżam w piątek ok. 20 wieczorem, bo tylko takie mam polaczenie bezpośrednie, bez przesiadek.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w końcu jakoś nie dotrę na zjazd, a szkoda.
Juli, co to jest pietryna |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Pajesia, ale Ty się nie zapisywałaś - nie widzę Cię na liście ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
łagiewnicka 71
hurt-detal mają duży wybór satyn, tafty, szyfonu, tkanin na marynarki, spódnice, koronki ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
Bardzo dziękuję organizatorkom za zjazd. Wszystkie ustalenia bardzo mi odpowiadają. Cieszę się na spotkanie z Wami. Będę w Łodzi o 11.30 na dworcu autobusowym. Przy okazji może jedzie ktoś z Częstochowy?
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dziewczyny ,życzę Wam miłego pobytu w Łodzi.
Wielu wrażeń nie tylko z możliwości odbycia warsztatów w tak szacownej firmie, ale również w odbiorze naszego miasta. Jak zwykle w ostatnich latach bywa, Łodź jest rozkopana tu i tam, ale mam nadzieję,że nie odbierze Wam to pozytywnego odbioru naszego miasta. Śródmieście,gdzie głównie spędzicie czas jest piękną naszą wizytówką, tylko na ulicach zadzierajcie głowy do góry. Serdecznie Was namawiam do spoglądania wysoko w górę I dobrej pogody też życzę Wam. Kora ________________________________________________________
|
44 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook