34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ja nie neguję Tylko zastanawiałam się, czy to sprzęt "regenerowany", czy fabrycznie nowy. Nie posądzam Cię o nieuczciwość. To jestem zainteresowana. Oczywiście pod warunkiem, że evcia1 go nie weźmie. W końcu była pierwsza ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Impressivo jak jesteś chętna-to bierz. Ja się jeszcze zastanawiam nad używanym. Jeżeli się zdecyduje, to i tak muszę dozbierać do nowego, a Pavel pisał, że nowa dostawa może się niewiele różnić cenowo.
A co myślicie o overloku Huscylock 90? Może ktoś zna ten model? I jeszcze jedno pytanie: czy do overlocków są uniwersalne stopki, czy do każdej firmy są inne? Pytam, ponieważ zastanawiam się czy do np. huskylock jest szansa dostać stopki. Ale mące --- Ostatnio edytowane 2013-06-13 08:57:49 przez evcia1 --- --- Ostatnio edytowane 2013-06-13 10:09:26 przez evcia1 --- |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie ja też się już od jakiegoś czasu zastanawiam nad używanym, ale im dłużej myślę, tym bardziej pragnę nowego Używany overlock to ruletka. Szczególnie dla kogoś takiego jak ja, kto nigdy nie miał z nim do czynienia i nie umie go nawet przetestować (w ten sam sposób zakupiłam pierwszy motocykl i potem żałowałam...). Niektóre overlocki nie mają instrukcji (właściwie większość), przy innych mogą być kłopoty z serwisem. Na szczęście nie muszę dozbierać. Pavel, napisz, proszę na priv w jakis sposób mogę sfinalizować transakcję ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ipressivo cieszę się, że będziesz miała nowy sprzęt i troszeczkę zazdroszczę.
A co myślicie o tej maszynie (już wcześniej go podawałam) http://tablica.pl/oferta/maszyna-overlock-merrylock-650-ds-ID24FS7.html Jak Panu podałam swoja ofertę (200zł) to nagle instrukcja się odnalazła i chce za niego 300zł? |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No własnie...tylko że Pavel się nie odzywa, a ja taka niecierpliwa jestem Kurcze, no nie ufam tym ogłoszeniom (ogłoszeniodawcom) z tablicy. Też ogladałam ten overlock, ale nawet nie dzwoniłam. Jakoś nie mogę się przełamać. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Impressivo tu masz nr telefonu do Pavla:
http://ekrawiectwo.net/board/thread/19645/jaki-overlok-kupic/?page=16 |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dzięki wielkie ________________________________________________________
|
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
a ile lat ma ta machina?
na Twoim miejscu bym dozbierala i nowke na gwarancji kupila ta niecaly tysiak kosztuje ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszyna ma 5lat. Ponoć szyła na niej nieżyjąca mama sprzedającego.
Ja wiem, że lepiej dozbierać-ale u mnie jest to trudne, szczególnie przy dwójce małych dzieci. Zawsze coś się znajdzie "pilniejszego". |
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
evcia ja sie pytalam o tego merrylocka-on ma 8 lat !!! ________________________________________________________
|
34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook