Świeżynek
|
|
Poszukujemy Krawca lub Krawcową do męskiego ręcznego szycia dla bardzo znanego i cenionego projektanta mody, działającego zarówno w Polsce jak i na świecie.
Osoby, które chciałyby dołączyć do zgranego zespołu pasjonatów, uwielbiających swoją pracę, gdzie panuje przyjazna atmosfera, a szef służy wsparciem i działa razem z zespołem, prosimy o kontakt: Dagmara tel. 605-838-161 Karina tel. 501- 078-699 Jeśli krawiectwo to Twoja pasja, a pojęcia takie jak bespoke czy MTM nie są Ci obce, zapraszamy. Oferujemy: -pracę w centrum Warszawy -umowę o pracę -elastyczny czas pracy -zgrany, kameralny zespół pasjonatów krawiectwa -możliwość realizowania ciekawych i ambitnych projektów krawieckich Jeśli wolisz, napisz: [email protected] |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie można napisać wprost że zaremba szuka krawca ??
Może niech odpowie na stos CV które otrzymał przez ostatnie 5 lat |
|
Świeżynek
|
|
Vestiarius nie chodzi o tego pracodawcę. Jeśli jest Pan zainteresowany rozmową, zapraszam do kontaktu.
pozdrawiam serdecznie Dagmara Prusik-Wiśniewska Wyższe Piętro HR [email protected] |
|
Stara Gwardia
|
|
Vestiarius może piszesz o panu xyZet, który przez 4 lata źle zarządzanej firmy JESZCZE nie sprzedał, albo nie zatrudnił w międzyczsie nowego HR.
;D Proponuję inną taktykę, ja w międzyczasie gdyby nie brak zatrudnienia w czasach POPIS i brak możliwości pracowania w Polsce i studiowania jednocześnie skończyłabym ten dyplom z ekonomii, to być może na skutek wylania z pracy ok. 5 nasępujących po sobie "rzondów" ze znajomkami, które nie wiedzom co czyniom, idą tylko prawdopoodobną drogom jak psy Saba i np. moje koty, zostałabym pewno gwiazdą HR, a nie niechcianym inteligentem. Na dyrektora mam bowiem za mało wykształcenia co mi już nieraz w prawie każdej pracy za wyjątkiem krawiectwo/design(jeszcze może ochroniarz- to fizyczne było)powiedziano,a na pracę zwykłego "biurowca " zbyt wiele ...inteligencji. Tego rodzaju pracowwnicy a co dopiero zwykłe szwaczki czy krawcowe to dla zwykłego ekonomisty sugerującego własną firmę - albo zielarnię, HR to bowiem poziom - jak i w bankach np. poziom technika, ale w dziedzinie rzemiosła niekiedy artystycznego - np. grawera, muzyka, krawca, złotnika itd (doświadczenie moje i kumpli na rynku)-poziom PONAD techikiem czy zawodówką, gdzie pozostaje w szwalni zwykłej chińskiej jedynie przyszywanie kołnierzyków czy gumek metodą mechaniczną, i , nie powiem, w PL trzeba się jako krawiec/handmader na własnej firmie... znać, ludzie znani mi np.z lekcji muszą douczać się zawodu, żeby być później szefem własnej firmy jak moi koledzy z nauki zawodu u mistrza krawieckiego właśnie. --- Ostatnio edytowane 2022-06-22 18:11:04 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.