34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Gdzie mam szukac Was dziewczyny w tym konkursie Jakas GAPA jestem i nic nie umiem znaleźć,poprosze o link jakis BARDZO serdecznie GRATULUJĘ Wam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Sallma ciekawe cóż to za tajemnicze urządzenie :> Gratulacje! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dziękuję
Też właśnie jestem bardzo ciekawa, bo o dziwo wujek Googel nic nie znajduje w tym temacie - więc będzie niespodzianka. I na pewno wtedy będziemy jeszcze bardziej Beauty, razem z Agą --- Ostatnio edytowane 2011-11-09 14:29:21 przez sallma --- |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
gratuluje! ciesze sie, ze Twoja praca zostala doceniona ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Dziękuję serdecznie
Szyjemy szyjemy, nie ma to jak dozwolony doping Sallma, gratuluję również, to może być albo prostownica do włosów albo waga łazienkowa chyba, bo to łucznik ma na swojej stronie http://www.galerialucznik.pl/pl/c/Salon-pieknosci/20 ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Agaffek GRATULACJE!!!To może w końcu córkę przekona i pozwoli Ci się fotografować???
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Pierworodnej na pewno kiedyś przejdzie, ja też nie lubię się fotografować. Za to mam wdzięcznego modela. Oto czapka uszatka Misia i Misza we własnej osobie, poszewka na poduszkę (już wysłałam) i wielkie oszustwo, czyli materiał, który udaje futro, zalegał w szafie od dwóch lat, a teraz ma swoje 5 minut ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ale super podusia
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Właśnie miałam zapytać co to za tkanina, ale doczytałam posta- bajerancki i podszeweczka też...a najważniejsze...modelka w czerwonej dopasowanej sukience i w "futrze" no no pełna elegancja- odjazdowo! ________________________________________________________
|
34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook