83 strony: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieee no, żartowałam z tym Diorem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak widać stanie na głowie Ci służy, pięknie Ci wyszła ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Trauta. A z filmem coś czuję, że miałabym problem z zachowanie powagi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I właśnie o to chodzi, przecież nie wszystko musi być poważne... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no tak, zgadzam się, trzeba sobie odpoważniać, co się da, żeby to, czego się nie da, nie ciążyło aż tak...powiedziała Asia - filozof ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Przypomniały mi się Bieszczady... i Myczkowce. Kiedyś tam co roku jeździłam, na długie wycieczki wśród bukowych lasów. Fantastyczne czasy.
Torebka iście sportowa. Genialna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aśka, już jej wypatruję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może i się minęłyśmy ![]() ![]() ![]() Asia- torebka super! Film nagrywaj ![]() ![]() A pani taka zdecydowana jak ta moja chyba ![]() Jeszcze jedno- super masz psinkę ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 10:47:34 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iście sportowa torba na szczęście się baaardzo spodobała, tak, że aż owa pani chciała już ją mieć i z nią spać ![]() Mmstycha, nasza psina słodka i urocza, ze schroniska wzięta (na śmietniku za szczeniaka znaleziona) i wdzięczna za to całe swoje dotychczasowe życie jest. Cudna do dzieci, nawet palce w oku jej nie przeszkadzają, ale większe psy potrafi sobie "ustawić", jak to zrobiła z a'la wilczurem moich rodziców. Poza tym często broni dzieci i się robi niemiła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
My mamy mieszańca ,dużego, starego dziadka ślepotę ![]() ![]() ![]() A co do wyrzucania , to jakieś szczególnie upodobane miejsce jest koło nas. Lato niedługo to znów się zacznie. Raz przez większość nocy i pół dnia zajmowaliśmy się psem (spać nam nie dał, tak piszczał), którego ktoś wywalił- bo okazało się, że miał raka. Wiem stad, że musiałam się nim zająć i znosić jeszcze głupie uwagi i uśmieszki chamskich panów, którzy się powinni tym zająć " o pani pieski lubi..." itp. Choć jest ktoś od takich spraw w UG oczywiście chętnych zabrakło. A w końcu pies został przez weterynarza (którego ja wezwałam, po raz już któryś) u nas uśpiony, bo nie do uratowania. Inaczej by został z naszymi. Lepiej było psa wyrzucić niż zapłacić za zastrzyk, bo i tak już była psina nie do wyleczenia. A ci co powinni wtedy coś zrobić mieli daleko w... Zamiast się zająć swoimi sprawami to zajmowałam się obcym psem, bo pańcie dwa przyjechali, zobaczyli "głupią blondynkę" to zabrali tyłki i oni nie od tego ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 13:11:27 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.