24 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Na pewno fajnie wyjdzie
W tym tygodniu czeka mnie tworzenie wezgłowia łóżka - szycia to tam będzie niewiele, ale nauczę się oblekać guziki. I mam zamówienia na kominy, tak się znajomym podobały nasze (czyli mój i niemęża) |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
No widzisz, jaką furorę zrobiły, ja szukam jakiegoś godnego polecenia sklepu internetowego z dzianinami, wiesz typowe dresówki, niedrogie a dobrej jakości. Korci.mnie bluza którą widziałam tu na forum, chociaż pojęcia nie mam jak się za nią zabrać ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
FF...oczywiście koniecznie pokaż coś stworzyła!!
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Witamy nową koleżankę na forum ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
jak sprawuje się nowa maszyna? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Nawet nie miałam kiedy jej wypróbować, pochłonął mnie remont i praca, na hobby zabrakło czasu
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
rozumiem, też ostatnio moja doba jest za krótka. Jestem ciekawa ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Nooo, nareszcie udało mi się wykroić trochę czasu na maszynę
Uszyłam bluzkę dla bratowej (nie wyrobiłam się na urodziny, ale co się odwlecze.. Wiem, że papavero nie ma tu najlepszej opinii, ale ten wykrój mi się sprawdził, uszyłam też jedną sukienkę stamtąd i mnie pasuje. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
A gdzie focia? ________________________________________________________
|
24 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook