29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Mmstycha, szalejesz! A jak Ci to ładnie wychodzi ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Wystawione handy mady Na razie mam co rozdawać w prezencie, każdemu kto się nawinie --- Ostatnio edytowane 2015-04-02 11:21:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
ZA-JE-BI-STE!!!!! ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Mmstycha, toś się rozpědziła.
No i znowu będę narzekać , że brak poczty wk...wia mnie w tym kraju!! Grrr. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Tym nawijającym się "nawijaczom" dobrze z Tobą musi być! Rewelacyjne torby, twórczość malarska godna podziwu. Grono ludzi, których fanką zostanę chyba po grób stale się powiększa ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dzięki śliczne Wam dziewczyny ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Hej
Mam nadzieję że nie przyjmiesz tego jako "hejt" bo absolutnie nie to mam na myśli, ale napisałaś że krytykę przyjmiesz na klatę Co do samego szycia to na bank jest super, ale sam design szytych ubrań nie powala. To zapewne rzecz gustu, ale dodaj coś świeżego do projektów, pozdrawiam ciepło |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
de gustibus non est disputandum... szalenie ciekawa jestem Twoich designerskich poczynań krawieckich, załóż wątek ze swoimi pracami, może staną się i dla nas inspiracją ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
O jaaaa!!! Się wkurzyłam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Wirydiana, co tak wybiórczo, ja na swoim wątku też czekam na każde komentarze, tu nie tylko Mmstycha prosi o szczerość. Ja to chyba się nie pozbieram po Twoim komentarzu, bo nie dorastam Mmstysze do pięt. Ty chyba weszłaś w pierwszy lepszy wątek i chcesz zasiać intrygę. Na tym forum się nie zbiera punktów za wypowiedźi --- Ostatnio edytowane 2015-04-08 20:40:40 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook