12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
|
Świeżynek
|
|
|
Piękne rzeczy tworzysz,córeczka wygląda prześlicznie w czapeczce
Podobają mi się serwetniki i pudełka w koroneczkach. |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dziękuję dziewczyny Mała dziewczynka ma katar. Strasznie wiało ostatnio u nas i temperatury były bardzo niskie. Liczę,że tylko na katarze się skończy. Dzisiaj moja sukienka, bo przecież kiedyś nadejdzie lato. To dwa prostokąty zrobione z ozdobnej włóczki bucle na maszynie MODA. Zszyte na maszynie Łucznik i ozdobione szydełkiem. Kolorystę nadają dodatki,mnie ostatnio podpadają wszelkie odcienie brązów, kawy,beże. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Wow! ależ ona sie musi pięknie prezentować na Tobie, te wykończenia...a próbowałas z jakimś intensywniejszym kolorkiem? czerwonym, zielonym? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
śliczna i jak wiele możliwości z dodatkami ________________________________________________________
Elwira |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Właściwie nie wiem co napisać. Bardzo mi się podoba, właśnie w takiej stylistyce, a przynajmniej do środy ma być bardzo ciepło ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Śliczna!
Ciepło już jest Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dziękuję za komentarza,sukienka już się przydaje. Straszliwe upały panują u mnie. No i to jest to co lubię,dzianina,blisko ciała i fajnie się układa. Dodatki można zmieniać wg. upodobania. Mam mały zapas apaszek że będę odświeżała swój wygląd. Przydałoby się jeszcze jakieś bolerko ,sukienka byłaby uniwersalna ale niestety włoczki takiej już nie mam. Może w innym kolorze ?Mam tylko czarną,szkoda ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Chcę tę maszynę Śliczna! Kolor mój, fason mój - chcę ją!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ależ cudna ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Nie wiecie dziewczyny, gdzie można kupić serwetki na przystrojenie stołu weselnego ?
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook