23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dziewczyny i chlopcy ja z prosba( jestem juz w busie) a zobaczylam fajny tutorial na pompony z literkami i chcialabym je zrobic Z gory dzieki ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Jak nie zapomnę to jakieś włoczki wezmę, choć nie za dużo i generalnie kolory "od czapki".
Ale ja też mam prośbę o jakiś telefon kontaktowy na prv., bo Łodzi nie znam przyjadę w sobotę rano i w ogóle gotowa jestem się zgubić. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dla wszystkich moj nr rel 502083570 ________________________________________________________
stefcia.pl
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja mam jeszcze zrobić sałatkę ,spakować kosmetyczkę no i w drogę.
Na miejscu będę tak ok.20 To do zobaczyska |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Z całego zrozpaczonego serca, życzę Wam udanych tworów i wspaniale spędzonego czasu- kreatywnie i naukowo.
Nadal mi smutno. Będę o Was myśleć z gór Nie obgadujcie mnie za mocno- ale pośmiać się ze mnie należy Pozdrawiam Was mocno!!! ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Hej
Jak to bywa zawsze jakieś wpadki muszą być. Niestety nie będę mogła przyjechać(chociaż zakładam jeszcze że może sie uda zaglądnąc do Was) ale na ta chwile jest mi smutno. Poinformowałam już Rudzika i Stefe. TERAZ WAŻNE- są 2 noclegi wykupione z piątku na sobotę i z soboty na niedziele- JEŻELI KTOŚ MA OCHOTĘ I TERMIN MU ODPOWIADA SERDECZNIE ZAPRASZAM MOŻE SKORZYSTAĆ!!! Zgłoszenia do Stefy. to tyle... z mojej strony życzę mile spędzonego czasu i pięknych uszytków Polla --- Ostatnio edytowane 2013-11-22 09:59:34 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ojej, co to się porobiło ...
Paula, coś się stało, że Cię nie będzie? Ani na chwilkę nie zajrzysz? Polla - skromnie bo skromnie ale postaram się zastąpić dostawcę nalewek A i czy do tego smalczyka itepe .. może być słoiczek własnoręcznie zbieranych i marynowanych rydzów? (znaczy się marynował już połówek .. nie ja A i czy dzisiaj gdzieś coś ?? Aaa, Kasia, komputer brać? --- Ostatnio edytowane 2013-11-22 10:23:26 przez Mrau --- ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no ale Melci nie bedzie na zlocie ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
No Renia żem dalej rozczarowana twą nieobecnością^^. Ale chyba w styczniu udam się w kierunku Krakau.
My będziemy jutro ok 8.30-9.00 w hostelu...ekhh o ile nie zaśpimy..l ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Prosimy o punktualnosc! ________________________________________________________
stefcia.pl
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook