71 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
Zapraszam na WIELKĄ WYPRZEDAŻ moich sukienek handmade - wszystko po 20-30 zł http://longredthread.wordpress.com/2012/08/06/wyprzedaz-czyli-sprzedaje-moje-sukienki-handmade/ Inspekcja wykazała posiadanie 37 sukienek letnich oraz 17 spódnic - OMG! Zatem teraz jedną jedyną szansę na nabycie sukienek mojego autorstwa za symboliczną cenę 20-30zł. Fortuny może na tym nie zbiję ale będę mieć miejsce w szafie na kolejne kreacje i zarobię parę groszy na nowe tkaniny --- Ostatnio edytowane 2012-08-06 16:35:43 przez longredthread --- ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
OMG jak dawno mnie tu nie było ale wracam. WRACAM! Dziś mam do zaprezentowania całe mnóstwo eko toreb na zakupy, które uszyłam specjalnie na szczecińską Cekinadę. Wyjaśnię od razu, że to cykliczna impreza łącząca swap party i kiermasz mody handmade. Mam jeszcze masę zdjęć ale wrzucę je w weekend. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
ładne te torbiszonki ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Twoje torby są bardzo kolorowe
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
aaaaaaaale fajne torby !!!
super super!! |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
no to jeszcze kilka ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Kropeczki i kurki ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Przepiękne te torby, ten materiał w kwiaty - cudo ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Kwiaty, kwiaty, kwiaty - przepiękne tkaniny i przepiękne torebki. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Wczoraj na liczniku mojego bloga wybił magiczny milion odwiedzin więc w ramach świętowania zapraszam wszystkich na CANDY! Tym razem do wygrania zestaw tkanin odzieżowych, książka z szablonami na zabawki handmade oraz zestaw nowiutkich egzemplarzy Burdy.
Trochę konkretów na temat zestawu: - wszystkie tkaniny utrzymane są w spokojnej brązowo-granatowej tonacji i jest ich po 2-4 metry więc szczęśliwy zwycięzca będzie mógł się obszyć od stóp do głów: 1. milutki kraciasty flausz, 2. żorżeta w afrykańskie pasy, 3. koszulowa krateczka, 4. tkanina z vintage’owymi nadrukami, 5. oliwkowa kreszowana bawełna, 6. kremowa bawełna z wytłoczonym wzorkiem, 7. czarna żorżeta w prążki, 8. szaro-granatowa tkanina we wzory, 9. granatowy sztuczny jedwab w pomarańczowe kwadraciki - książka z szablonami i instrukcjami krok-po-kroku przeróżnych lalek oraz ich ubranek, pacynek, kukiełek, zwierzątek i innych maskotek, a także prostych ubrań dziecięcych, idealna do uczenia dzieciaków postaw szycia - Burdy z nieruszonymi, nierozciętymi wykrojami – numery 8/2010, 10/2009, 7/2009, 2/2009, 12/2010. Więcej informacji i zapisy TUTAJ: http://longredthread.wordpress.com/2012/10/14/milionowe-candy-mnostwo-tkanin-i-wykrojow-do-wygrania/ --- Ostatnio edytowane 2012-10-14 19:59:20 przez longredthread --- ________________________________________________________
|
71 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook