25 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
Dokładnie tak, my nie możemy kupić sobie jednej pary i mnieć do wszytskiego
Osobiście uwielbiam buty i mam ich całe mnóstwo Sus Twoje pantofelki są prześliczne i spokojnie będziesz mogła w nich śmigać po weselu. Tym bardziej, że teraz bardzo modne są buty w takim beżowym kolorze. |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Sus przesliczne masz te buciki (chodzi o te ślubne)ja bym takie ubrała nawet do dzinsów, Mój skarb krzywo patrzy i marudzi jak oglądam buty dlatego mam tylko 8 par (jeszcze)
Odpowiedz Tak Wojtku na awtarku jestem ja jesteś bardzo spostrzegawczy, i bardzo dziękuje za komplement ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
|
SUS buciki śliczne, życzę Ci żebyś przetańczyła całą noc bez najmniejszego nagniotka w tych nowiuśkich bucikach
A co powiecie o tej sukni ślubnej? ________________________________________________________
Artur
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Ciesze się, że buciki się Wam podobają Arturze co do sukni ze zdjęcia do hmmm beeeee beeee beeee jak owieczka ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
|
Susanna
2010-06-01 11:41:21 Arturze co do sukni ze zdjęcia do hmmm beeeee beeee beeeeeee, bo brzydkie czy, beeeeeee, bo beznadziejne ale pomyśl sobie czysta żywa wełna bez perwoola- i zdrowa i higroskopijna i bez pilingu- może się namówisz? ________________________________________________________
Artur
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Nie dzięki, zostaję przy moim sztucznym muślinie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Arturze już wole twoją pierwszą propozycje sukienki (mam na myśli tą czarną) ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
|
reggi
2010-06-02 11:53:45 Arturze już wole twoją pierwszą propozycje sukienki (mam na myśli tą czarną) Reggi którą? ________________________________________________________
Artur
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Susano odpisuję tu, żeby wszysko było już w jednym wątku. Zdjęcia postaram się dodać, chciaż myślę, że mój mąż się na to nie zgodzi
Ja mam naturalnie bardzo proste włosy ,ale są poddatne na różnego rodzaju skręty i zawsze dobrze się trzymały, nie wiem co było przyczyną rozprostowania się, zresztą u nas w sobote było dośc wilgotne powietrze- może to to. Aha mój brat zrobił nam niespodziane i przed kościołem, ale już po mszy wręczył nam dwa białe gołębie do wypuszczenia- podobno wyglądało super! Polecam |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Monko ale zawsze twarze możesz zamazać jeśli małż się krępuje czy coś... Mój też ma takie samo podejście :>
A jaki miałaś bukiet? Jak się spisał? Z jakich kwiatów i w jakim kolorze --- Ostatnio edytowane 2010-06-15 13:28:57 przez Susanna --- ________________________________________________________
25 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook