|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
A mnie przydarzyło się z kolei coś niemiłego w owym autoryzowanym serwisie - odebrałam maszynę, i poprzestawiał mi coś, roztelipaną, źle ustawioną, nie wykonującą właściwie funkcji. Musieli znów ustawienia fabryczne przywrócić byłam zrozpaczona. Okazuje się, jedna jaskółka o niczym nie świadczy. Pozdrawiam, piszcie o swoich doświadczeniach, chyba warto. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
|
Świeżynek
|
|
|
Witam Was serdecznie,
kilka dni temu dostałam w prezencie starego Łucznika (model Wiktoria bodajże). Maszyna jednak wymaga regulacji i ogólnego przejrzenia. W związku z tym szukam porządnego i uczciwego serwisu maszyn w W-wie. Czy ktoś z Was mógłby coś więcej powiedzieć nt. serwisu na Wysockiego 20? Nie ukrywam, że byłby dla mnie najwygodniejszy, bo mam go prawie pod domem Ewentualnie, może możecie polecić mi jakiś serwis na terenie Warszawy, który nie zedrze ze mnie kasy, a doprowadzi mi szybko i bez komplikacji maszynę do porządku? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
No ten autoryzowany to ten sam. Wkurzyłam się i regulował ją ktoś inny.
Sypcie adresami, please. Czy ktoś zna jakiś dobry i tani serwis, żeby mieć gorący telefon na podorędziu? ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
na targowej sa az 2 punkty, moja znajoma ktoregos pana polecala wlasnie stamtad.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Przy ul. Targowej jest zakład w bramie i tam mi niby naprawili starą Husqvarnę, ale tak naprawdę to ją tylko odświeżyli i po tygodniu znowu nie chodziła. Byłam rozczarowana.
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
to trzeba bylo reklamowac, moze zrobili na odwal sie.
albo idz do drugiego punkty, one sa naprzeciwko siebie na 1 ulicy ponoc. |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Słyszałam już od kilku osób o panu, który kiedyś był na placu Zbawiciela,teraz urzęduje na Wspólnej 54, wejście od Poznańskiej. www.naprawamaszyndoszycia.pl
Zamierzam pojechać do niego z moim Singerem 834. Wydaje mi się , że byłam u niego jakieś 20 lat temu ze starym Łucznikiem 877, mieszkałam obok tego placu. Ale to było tyle lat temu... Pęt-elka |
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Zaproponowałam na wątku "jakie macie maszyny" założenie wątku o polecanych i nie punktach serwisowych w całej Polsce.
--- Ostatnio edytowane 2014-04-30 19:38:29 przez Pęt-Elka --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook